Βολές κυβέρνησης κατά ΝΔ για το χρέος
«Την ώρα που η κυβέρνηση δραστηριοποιείται ενεργά, προκειμένου να δημιουργήσει τις απαιτούμενες συμμαχίες για την επικείμενη διαπραγμάτευση του χρέους, η Νέα Δημοκρατία κάνει ό, τι μπορεί για να υπονομεύσει τη διαπραγμάτευση αυτή» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.
«Την ώρα που η κυβέρνηση δραστηριοποιείται ενεργά, προκειμένου να δημιουργήσει τις απαιτούμενες συμμαχίες για την επικείμενη διαπραγμάτευση του χρέους, η Νέα Δημοκρατία κάνει ό, τι μπορεί για να υπονομεύσει τη διαπραγμάτευση αυτή, βάζοντας τα μικροπολιτικά της οφέλη πάνω από το συμφέρον του λαού, της κοινωνίας και της οικονομίας» τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε σχόλιο που εξέδωσε με αφορμή την ανακοίνωση της γραμματέως Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της ΝΔ.
«Είναι οι ίδιοι», σημειώνει, «που ως κυβέρνηση χαρακτήριζαν το χρέος βιώσιμο, για να φανούν αρεστοί στους δανειστές μας».
Η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογραμμίζει ότι «ο λαός έκρινε αυτή την αξιοθρήνητη στάση στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Και, δυστυχώς για τη Νέα Δημοκρατία, εξακολουθεί να την θυμάται».
Απαντώντας, η γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη δήλωσε:
«Κατανοεί κανείς εύκολα την αμηχανία της κυβέρνησης κάθε φορά που υπενθυμίζουμε τα ψέματα του παρελθόντος. Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία και θυμάται και θα υπενθυμίζει όλα τα παραμύθια με τα οποία παραπλάνησαν τον λαό.
»Και επειδή αυτός που δεν θέλει να θυμάται είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τους συμβουλεύουμε να μην επιμείνουν σε επιχειρήματα που παραπέμπουν σε φίμωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
»Αν έλεγαν λιγότερα και διάβαζαν περισσότερο, θα έβλεπαν πότε ο λαός δίνει την τελική κρίση του.
Η αλήθεια ουδέποτε έβλαψε το Έθνος. Τα ψέματα, όμως, πολλές φορές οδήγησαν την πατρίδα στην καταστροφή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Ουκρανία: Ο επικεφαλής διαπραγματευτής Ουμέροφ δηλώνει ότι είχε «ουσιαστικές» συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)










![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-122x85.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442