Δύο νεκροί από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Τραγικό τέλος για έναν 41χρονο και μία 35χρονη που βρέθηκαν νεκροί μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυώροφης πολυκατοικίας επί της οδού Ίωνος Δραγούμη 56, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η φωτιά περιορίστηκε σε χώρους τους διαμερίσματος, ενώ δεν κινδύνευσαν άλλοι ένοικοι.
Τραγικό τέλος για έναν 41χρονο και μία 35χρονη που βρέθηκαν νεκροί μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυώροφης πολυκατοικίας επί της οδού Ίωνος Δραγούμη 56, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η φωτιά ξέσπασε μετά τη 1 τα μεσάνυχτα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική και στο σημείο μετέβησαν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δύο ένοικοι εντοπίστηκαν νεκροί, πιθανότατα από αναθυμιάσεις. Η φωτιά περιορίστηκε σε χώρους τους διαμερίσματος, ενώ δεν κινδύνευσαν ένοικοι άλλων διαμερισμάτων. Τα αίτια εκδήλωσής της ερευνώνται από την Πυροσβεστική.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας