Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος ανακοινώσεων ΝΔ-ΑΝΕΛ για τα υποβρύχια

Πόλεμος ανακοινώσεων ΝΔ-ΑΝΕΛ για τα υποβρύχια

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τη ΝΔ για την υπόθεση των υποβρυχίων. Οι ΑΝΕΛ δηλώνουν ότι αναμένουν μέχρι το βράδυ το έγγραφο Μεϊμαράκη που βάζει την υπόθεση στο αρχείο. «Ο κ. Καμμένος κάνει τη βρώμικη δουλειά του κ. Τσίπρα» απαντά η ΝΔ.

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τη ΝΔ για την υπόθεση των υποβρυχίων. Οι ΑΝΕΛ δηλώνουν ότι αναμένουν μέχρι το βράδυ το έγγραφο Μεϊμαράκη που βάζει την υπόθεση στο αρχείο.

«Το έγγραφο, που όπως είπε, κατέχει και θέτει στο αρχείο τη συγκεκριμένη δικογραφία για τα υποβρύχια, στην οποία εμπλέκεται ο ίδιος για 105 εκατομμύρια ευρώ και που υπογράφουν έξι εισαγγελείς» αναφέρουν.

Απαντώντας, η ΝΔ δηλώνει: «Ο κ. Καμμένος επανέρχεται σε ένα ζήτημα, ενώ γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια, αλλά προσπαθεί να σπιλώσει την ηθική υπόσταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας τη βρώμικη δουλειά του κ. Τσίπρα ο οποίος βρίσκεται σε πανικό. Ο κ. Καμμένος γνωρίζει πολύ καλά την εισαγγελική έρευνα, αλλά και το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής το οποίο έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

» Σχετικά με την καταβολή πληρωμής που επικαλείται, τον προτρέπουμε να διαβάσει τη σχετική γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και να ενημερωθεί από το Υπουργείο Οικονομικών που έκανε καταβολές αρμοδίως, βάσει των σχετικών νόμιμων παραστατικών.

» Για όλα αυτά όμως, ο κ. Καμμένος θα μπορούσε να έχει λεπτομερή ενημέρωση από τον τότε υπασπιστή Ναυτικού του κ. Παπαντωνίου, Ευάγγελο Αποστολάκη ο οποίος διαχειριζόταν το φάκελο μεταξύ ΓΕΝ και του τότε υπουργού και ο οποίος μια μέρα πριν την παραίτηση της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, διά περιφοράς, νύχτα, με υπογραφή του κ. Τσίπρα και εισήγηση του κ. Καμμένου προς το ΚΥΣΕΑ επελέγη αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

» Ο κ. Αποστολάκης οφείλει να ενημερώσει και δημοσίως τον ελληνικό λαό για τη νομιμότητα της τότε σύμβασης και των πληρωμών της, καθώς είχε ασχοληθεί με την υπογραφή της σύμβασης εκσυγχρονισμού του υποβρυχίου Ωκεανός το οποίο και θα παραλάβει.

» Ως γνωστόν κατά την περίοδο της θητείας του προέδρου της ΝΔ στο ΥΠΕΘΑ (2006-2009) σχετικά με την αγορά των υποβρυχίων δεν έγινε καμία παραγγελία, καμία πληρωμή και καμία παραλαβή.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024