Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον κεντρικό Σπίνου και τον ακραίο Τσουκ
Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού, που ενέταξε στο δυναμικό του τον Ρουμάνο διεθνή μπλοκέρ Αντρέι Σπίνου και τον Μαυροβούνιο διεθνή ακραίο Μπόζινταρ Τσουκ.
Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού, που ενέταξε στο δυναμικό του τον Ρουμάνο διεθνή μπλοκέρ Αντρέι Σπίνου και τον Μαυροβούνιο διεθνή ακραίο Μπόζινταρ Τσουκ.
Ο Σπίνου, που είναι γεννημένος στις 24/01/1987, έχει ύψος 2.10 και είναι διεθνής από το 2008 με την Εθνική Ρουμανίας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο. Την περίοδο 2009-2010 έπαιξε στη γερμανική Φριντρισχάφεν, με την οποία κατάκτησε το πρωτάθλημα, ενώ το 2013 και το 2014 αναδείχθηκε νταμπλούχος Ρουμανίας με την Τόμις Κονστάντα.
Ο Τσουκ γεννήθηκε στις 13/06/1992, έχει ύψος 2 μέτρα και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε ως τα μέσα της περιόδου στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, από τον οποίο αποχώρησε λόγω οικονομικών προβλημάτων, ενώ έχει επίσης παίξει στις Ναρμπόν, Μπουντβάσκα Ριβιέρα και την Στουντένσκι Σεντάρ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Οι συνθήκες σε σχέση με την Αλεξανδρούπολη είναι πολύ διαφορετικές. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο σωματείο, όλα είναι πολύ οργανωμένα και λειτουργούν σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο» δήλωσε ο Μαυροβούνιος στην ιστοσελίδα του πειραϊκού συλλόγου.
«Εχω μάθει ότι ο προπονητής κ. Πιάτσα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και αυτό μου αρέσει γιατί θεωρώ ότι θα βελτιωθώ πολύ σαν αθλητής. Είμαι έτοιμος για σκληρή δουλειά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε η ομάδα να κερδίσει όλους τους στόχους της» πρόσθεσε.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας