Τηλεφωνική συνομιλία Λαγκάρντ – Πούτιν για την Ελλάδα
Το ελληνικό ζήτημα αποτέλεσε το αντικείμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν τη Δευτέρα. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, «εκφράστηκε η ελπίδα ότι η αναζήτηση της βέλτιστης λύσης για το πρόβλημα του ελληνικού χρέους θα συνεχισθεί, λαμβάνοντας υπόψη, τα συμφέροντα όλων των πλευρών».
Τηλεφωνική επικοινωνία με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου: «Συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας Ρωσίας και ΔΝΤ, στο πλαίσιο των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος, στις 5 Ιουλίου, στην Ελλάδα, σχετικά με τους όρους της παροχής οικονομικής βοήθειας προς την Αθήνα, από τους διεθνείς πιστωτές.
»Εκφράστηκε η ελπίδα, ότι η αναζήτηση της βέλτιστης λύσης για το πρόβλημα του ελληνικού χρέους, θα συνεχισθεί, λαμβάνοντας υπόψη, τα συμφέροντα όλων των πλευρών».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας