Πιστοποίηση του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης για την AbbVie
Η βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie έλαβε την πιστοποίηση CRI Pass του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης ως αναγνώριση για τις επιδόσεις της σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: την κοινωνία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους και την αγορά.
Η βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie έλαβε την πιστοποίηση CRI Pass του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης ως αναγνώριση για τις επιδόσεις της σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: την κοινωνία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους και την αγορά.
Το CRI Pass, αποτελεί το πρώτο διαγνωστικό εργαλείο για εταιρείες που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους ολοκληρωμένα βήματα στον τομέα της ΕΚΕ, και να προετοιμαστούν ώστε να συμμετάσχουν στον απαιτητικό CR Index (Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Υπευθυνότητας).
Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης σε συνεργασία με ανεξάρτητους ειδικούς, παρουσίασε για πρώτη φορά φέτος αυτό το ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο με στόχο τη διάδοση της εφαρμογής της Εταιρικής Υπευθυνότητας σύμφωνα με τα διεθνή Standards και πρακτικές.
«Στην AbbVie δεν μπήκαμε ποτέ στο δίλημμα για το αν θα εντάξουμε ή όχι τις έννοιες της κοινωνικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Ως νέα βιοφαρμακευτική εταιρεία, θεωρούμε υποχρέωσή μας να βάλουμε ευθύς εξαρχής, από τα πρώτα μας ακόμη βήματα, τις σωστές βάσεις. Στο πλαίσιο αυτό, λάβαμε μέρος στο CRI Pass, προκειμένου να εντοπίσουμε τα δυνατά μας σημεία αλλά και τους τομείς που χρειάζεται να δώσουμε ακόμα περισσότερη προσοχή και να βελτιωθούμε. Στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η AbbVie θα συνεχίσει να προχωρά με μικρά αλλά ολοκληρωμένα βήματα και πάντα με οδηγό τους συνεργάτες και τους ίδιους τους εργαζόμενούς μας προς ένα στόχο: Η βιωσιμότητα να αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό του οτιδήποτε κάνουμε», δήλωσε ο Γιώργος Παπαϊωάννου, Communications Manager της AbbVie.
health.in.gr
- Χρυσή Αυγή: «Μία ιστορική μέρα, μία μεγάλη νίκη για την κοινωνία μας» – Μάγδα Φύσσα για την απόφαση του Εφετείου
- Ένας στους πέντε Ευρωπαίους θεωρεί τις ΗΠΑ «απειλή»: Μήπως ο Τραμπ σπρώχνει την ΕΕ στην αγκαλιά της Κίνας;
- Ιωάννινα: Τρύπα σε δρόμο «κατάπιε» όχημα καθαριότητας
- Ντουμπάι: «Μόλις επιτραπεί θα επαναπατριστούν όλοι οι Έλληνες» – Ο Γιάννης Λοβέρδος για τους εγκλωβισμένους
- Το «τρομακτικό» πρόγραμμα της Νιούκαστλ: Δίνει 6 σπουδαία ματς σε 19 μέρες (pic)
- Ο χειμώνας επιστρέφει: Η κινηματογραφική μεταφορά του Game of Thrones βρίσκεται στα σκαριά
- Live: Σε εξέλιξη συνεδρίαση στη Βουλή – Τοποθέτηση Μητσοτάκη για Μέση Ανατολή και παρεμβάσεις πολιτικών αρχηγών
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Μαρτίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442