ΝΔ για Πανούση: «Αριστερά του τίποτα» είναι αυτό που ζούμε
«Αριστερά του τίποτα» χαρακτήρισε εμμέσως την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή τη σημερινό άρθρο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γ. Πανούσης στα Νέα, με τίτλο «Νοείται Αριστερά του Τίποτα;».
«Αριστερά του τίποτα» χαρακτήρισε εμμέσως την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή τη σημερινό άρθρο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γ. Πανούσης στα Νέα, με τίτλο «Νοείται Αριστερά του Τίποτα;».
«Η κραυγή αγωνίας του κ. Πανούση σήμερα, είναι εύστοχη γιατί ονοματίζει αυτό που ζούμε ως ‘αριστερά του τίποτα’» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγκούνης.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ χαρακτήρισε έντιμη την τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, γιατί -όπως σημείωσε- τολμά να πει αυτό που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει από χρόνια, πως «είναι έγκλημα να καίγονται αστυνομικοί από τους κουκουλοφόρους».
Ο κ. Καραγκούνης πρόσθεσε πως ο κ. Πανούσης έχει δίκιο, όταν καταδικάζει τους «καθαρόαιμους αριστερούς» που θεωρούν «φασιστικό» και «χυδαίο» ό,τι δεν τους αρέσει.
«Αυτό ακριβώς έκαναν οι σύντροφοί του χθες, όταν η ΝΔ καταδίκασε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η δημόσια ασφάλεια επί των ημερών τους» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας απευθυνόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα διερωτάται κατά πόση υπάρχει δημοκρατικό έλλειμμα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ κατέθεσε ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, σχετικά με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Πανούσης στο πρωτοσέλιδο άρθρο των Νέων, με τα εξής ερωτήματα:
Υπάρχει δημοκρατικό έλλειμμα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ;
Δέχεστε το δόγμα της «αριστερής Αστυνομίας» που θέλει παροπλισμένους αστυνομικούς στο έλεος των «ανθρώπων χωρίς πρόσωπο»;
Η μεταφορά του χαρτοφυλακίου του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και η συνεπακόλουθη υποβάθμιση του εξυπηρετεί τη λειτουργία και αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας; Κατά τη γνώμη σας, ενθαρρύνει τα Σώματα Ασφάλειας στην εκτέλεση των καθηκόντων τους;
Είναι η Ελλάδα μια «ανοχύρωτη χώρα» όπως υποστηρίζει ο καθ’ύλην αρμόδιος σε θέματα εσωτερικής ασφάλειας Υπουργός;