Μπακογιάννης: Δεν μπορεί βουλευτές να συνδιαλέγονται με τρομοκράτες
Με τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη συναντήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι ο Γιάννης Πανούσης. Απευθυνόμενος στην παριστάμενη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β.Λέβα, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε: «Άκουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με τον δολοφόνο του πατέρα μου. Αυτός όμως κανέναν πολιτισμό δεν επέδειξε όταν σκότωνε τα θύματα του.»
Με τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη συναντήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι ο Γιάννης Πανούσης, στο πλαίσιο περιοδείας του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη σε Εύβοια και Φθιώτιδα.
Παρά το θετικό κλίμα της συνάντησης, ο κ. Μπακογιάννης σχολιάζοντας τους χειρισμούς της κυβέρνησης, τόνισε ότι δεν μπορεί βουλευτές να συνδιαλέγονται με τρομοκράτες, αναφερόμενος στην προ ημερών επίσκεψη της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Β.Λέβα, στον Δ.Κουφοντίνα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του καταδικασμένου για δολοφονίες μέλους της 17Ν στο νοσοκομείο Λαμίας.
«Άκουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με τον δολοφόνο του πατέρα μου. Αυτός όμως κανέναν πολιτισμό δεν επέδειξε όταν σκότωνε τα θύματα του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης απευθυνόμενος στη κ. Λέβα, η οποία ήταν παρούσα στη συνάντηση, και συνέχισε:
«Ως Περιφερειάρχης σας καλωσορίζω στο γραφείο μου στην Περιφέρεια, αλλά ως άνθρωπος σταματάω εδώ. Μέσα σε μια δημοκρατία, όλοι κρινόμαστε… ».
Στο πλαίσιο των κοινών δηλώσεων του υπουργού και του περιφερειάρχη στα ΜΜΕ, ο κ. Μπακογιάννης επανέλαβε ότι δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να συνδιαλέγεται με τρομοκράτες, με αποτέλεσμα η βουλευτής να αποχωρεί φανερά εκνευρισμένη χτυπώντας μάλιστα και την πόρτα, όπως ακούγεται στο βίντεο που ακολουθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Κρατούμενος άρπαξε σωφρονιστικό υπάλληλο και τον απείλησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι
- Ποιο λάθος στα ΑΤΜ μπορεί να μας κοστίσει ακριβά
- Ο Ραφίνια έβαλε τέλος στις φήμες…
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 13ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)
- Ατρόμητος-ΑΕΚ 4-1: Με δίδυμο-φωτιά τους Γιόβιτς και Πινέδα
- «Η κατάσταση είναι απολύτως υπό έλεγχο», λέει ο πρόεδρος του Μπενίν μετά την απόπειρα πραξικοπήματος
- Social Media: Σχεδιάζουν απαγόρευση στη πρόσβαση των παιδιών αλλά δεν έχουν σφραγίσει καλά όλες τις «πόρτες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442