Εισβολή διαδηλωτών στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων
Ένταση επικράτησε μέχρι τις 20:30 το βράδυ της Τετάρτης έξω από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, όπου πολίτες πραγματοποίησαν μία ακόμα σιωπηλή διαμαρτυρία κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού. Το ραντεβού δόθηκε μέσω Facebook. Ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους έσπασαν την κεντρική είσοδο και μπήκαν στο προαύλιο της Σχολής. Στο σημείο βρέθηκαν και διμοιρίες των ΜΑΤ.
Ένταση επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης έξω από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, όπου πολίτες πραγματοποίησαν μία ακόμα σιωπηλή διαμαρτυρία κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού. Το ραντεβού δόθηκε μέσω Facebook.
Όπως μετέδωσε το EpirusGate, ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους έσπασαν την κεντρική είσοδο και κατευθύνθηκαν στο κτίριο της Σχολής. Φώναζαν συνθήματα όπως «ντροπή και αίσχος», «δεν είναι αυτοκτονία, είναι δολοφονία», «δικαιοσύνη», «Βαγγέλη ζεις, εσύ μας οδηγείς».
Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ παρατάχθηκαν απέναντι από τους διαδηλωτές, προκειμένου να μην μπουν στην Σχολή.
Οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν περίπου στις 20:30 το βράδυ, όπως και οι διμοιρίες των ΜΑΤ.
Νωρίτερα, στις πέντε και μισή, πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας, από το κέντρο της πόλης στην περιοχή Κατσικά Ιωαννίνων όπου εδρεύει η Γαλακτοκομική Σχολή της πόλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442