Μέρκελ: Δύσκολες οι συζητήσεις με την Ελλάδα και το αποτέλεσμα ανοικτό
Τη δυσκολία των συζητήσεων με την Ελλάδα υπογράμμισε η Άνγκελα Μέρκελ, μιλώντας στους βουλευτές CDU και CSU. Όπως αναφέρει το Bloomberg, η καγκελάριος τόνισε ότι η Γερμανία πρέπει να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, την ερχόμενη εβδομάδα, δεν υποκαθιστά την αξιολόγηση της Αθήνας από τους θεσμούς.
Τη δυσκολία των συζητήσεων με την Ελλάδα «με το αποτέλεσμά τους να είναι ανοικτό» υπογράμμισε η Άνγκελα Μέρκελ, μιλώντας στους βουλευτές CDU και CSU. Όπως αναφέρει το Bloomberg, η καγκελάριος τόνισε ότι η Γερμανία πρέπει να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες με την Ελλάδα.
Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, την ερχόμενη εβδομάδα, δεν υποκαθιστά την αξιολόγηση της Αθήνας από τους θεσμούς.
Οι δηλώσεις του στελέχους του κόμματός της έγιναν στο Bloomberg, με τον όρο της ανωνυμίας, καθώς η συνάντηση της καγκελαρίου με τους βουλευτές του CDU και του CSU ήταν ιδιωτική.