Την θλίψη και την οργή του για τα επεισόδια, εξέφρασε ο ΠΣΑΠ
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τα όσα έλαβαν χώρα σε «Γεντί Κουλέ» και Θεσσαλονίκη ζητώντας να παρθούν μέτρα κατά της βίας
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τα όσα έλαβαν χώρα σε «Γεντί Κουλέ» και Θεσσαλονίκη ζητώντας να παρθούν μέτρα κατά της βίας
Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΟΦΗ – Παναθηναϊκός προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των μελών του ΠΣΑΠ. Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος ζητά να παρθούν μέτρα κατά της βίας, κάνοντας λόγο για θλίψη και οργή.
Αναλυτικά αναφέρεται: «Με θλίψη αλλά και οργή αντικρίζουμε εικόνες τυφλής βίας με θύματα -και πάλι- συναδέλφους μας επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι γίνονται στόχος , μέσα στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα της δουλειάς τους, οπαδών που πετούν κάθε λογής αντικειμένων εναντίον τους, με προφανή επιδίωξη τον τραυματισμό τους. Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζονται από τους παθιασμένους της εξέδρας ως μονομάχοι σε ρωμαϊκή αρένα, ή μήπως ως εξιλαστήρια θύματα της δικής τους απόγνωσης;
Στο Ηράκλειο έπεσαν μολότοφ, φωτοβολίδες, κομμάτια τσιμέντο, μπουκάλια, ποτήρια κατά ποδοσφαιριστών. Πριν από λίγες ημέρες, στην Τούμπα, είχαν πέσει κροτίδες και σίδερα εναντίον άλλων συναδέλφων μας. Αλλού έγιναν άλλα, το φαινόμενο γενικεύεται επικίνδυνα κι απειλητικά. Η κοινωνική βία, η ασυδοσία κι η αταξία έχουν, πλέον, κοινό αποτέλεσμα. Την ωμή, απροκάλυπτη επίθεση στους ποδοσφαιριστές αλλά και στους εκπροσώπους των ομάδων, οι οποίοι επίσης μπαίνουν στο στόχαστρο, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πάρτε μέτρα τώρα. Το ποδόσφαιρο που εμείς θέλουμε, δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο που εσείς ανέχεστε».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ ηττήθηκε και από τη Μπράιτον με 2-1 και συμπλήρωσε 10 ήττες στην Premier League, γεγονός που είχε να συμβεί 10 ολόκληρα χρόνια.
Με 0-0 απέναντι στη Μαρκό, έκλεισε τη σεζόν στη Super League 2 η πρωταθλήτρια Καλαμάτα, ενώ ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 εντός τον Ολυμπιακό Β’ . «Αγκαλιά» με την παραμονή η Ελλάς Σύρου νίκησε 1-0 τα Χανιά.
Με δύο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ η Μπράιτον επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ η οποία έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και χάνει έδαφος για την τετράδα.
LIVE: Φούλαμ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φούλαμ – Μπέρνλι για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας