Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Τσίπρας: Είναι νωρίς να μιλήσουμε για συμφωνία

Τσίπρας: Είναι νωρίς να μιλήσουμε για συμφωνία

«Στις Βρυξέλλες οι εταίροι μας συνάντησαν μιαν άλλη Ελλάδα, που ξέρει τι θέλει να διεκδικεί. Έγινε ένα σημαντικό βήμα, ωστόσο είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για συμφωνία. Η διαπραγμάτευση της Δευτέρας στο Eurogroup θα είναι δύσκολη. Η δύναμή μας θα είναι, για μια ακόμη φορά, η στήριξη του λαού» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τις δυσκολίες που υπάρχουν, για να επιτευχθεί σύγκλιση με τους ευρωπαίους εταίρους, περιγράφει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Με δήλωσή του στην εφημερίδα RealΝews σημειώνει πως «έγινε ένα σημαντικό βήμα», αλλά είναι νωρίς ακόμη να μιλήσει κανείς για συμφωνία, και διαμηνύει πως «η διαπραγμάτευση στο Eurogroup της Δευτέρας θα είναι δύσκολη».

Η δήλωση του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

«Στις Βρυξέλλες οι εταίροι μας συνάντησαν μιαν άλλη Ελλάδα, που ξέρει τι θέλει να διεκδικεί. Έγινε ένα σημαντικό βήμα, ωστόσο είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για συμφωνία. Η διαπραγμάτευση της Δευτέρας στο Eurogroup θα είναι δύσκολη. Η δύναμή μας θα είναι, για μια ακόμη φορά, η στήριξη του λαού».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο