Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος, το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου και ώρα 22:00 Ελλάδας, στο πλαίσιο της 28 αγωνιστικής της Primera Division. Μια αγωνιστική πριν το Clasico (27η), η Μπαρτσελόνα θα παίξει στην έδρα της Εϊμπαρ (14/3), ενώ η Ρεάλ θα υποδεχθεί την Λεβάντε (15/3).
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι επικράτησε στα πέναλτι της Αιγύπτου με 4-2 (0-0 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε την 3η θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μοιραίοι για τους «Φαραώ» Σαλάχ και Μαρμούς.
Όσα είπαν Θοδωρής Βλάχος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος μετά την εύκολη νίκη της Εθνικής πόλο των Ανδρών επί της Τουρκίας, στο ξεκίνημα του Β' γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο του Βελιγραδδίου.
Σθεναρή αντίσταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, την οποία κράτησαν στο μηδέν (0-0) για την 22η αγωνιστική.