Επτά συλλήψεις πριν το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, στο γήπεδο της Τούμπας. Οι συλληφθέντες, ηλικίας 16 έως 44 ετών, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, στο γήπεδο της Τούμπας.
Οι συλληφθέντες, που είναι ηλικίας 16 έως 44 ετών, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων προκλήθηκαν φθορές σε 12 ΙΧ αυτοκίνητα, δύο λεωφορεία του ΟΑΣΘ και δύο δίκυκλα. Επίσης, τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε αστυνομικοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα κρίση για τον πρίγκιπα Χάρι – Το Λονδίνο επανεξετάζει την προσωπική ασφάλειά του στις επισκέψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με τον Ελ Κααμπί (vid)
- Έχουν περάσει 38 χρόνια από την έναρξη της Πρώτης Ιντιφάντα και οι Παλαιστίνιοι ακόμα αγωνίζονται
- Αγρότες: Καταστολή στα μπλόκα, εισαγγελείς και «εγκληματικές οργανώσεις» απέναντι σε ένα κίνημα που φουντώνει
- Η εποχή του OnlyFans – Όταν η οικειότητα και η μοναξιά γίνονται εμπορεύματα
- Ο Τσικίνιο είχε την πρώτη φάση του Ολυμπιακού (vid)
- Τα μηνύματα της 20χρονης με τον 14χρονο στον Χολαργό – Τι υποστηρίζει ένας από τους δράστες
- Καλύβια: Αυτά είναι τα καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο κλεμμένο ΙΧ – Κρατά το στόμα του κλειστό ο 37χρονος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442