Χωρίς Ντοσεβί, Μαζουάκου και Ομάρ, αλλά με Σαντάνα ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (19:30) στο «Γ.Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο, σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Βίτορ Περέιρα, συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή των νεοαποκτηθέντα Φελίπε Σαντάνα, που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ως βασικός. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ρομπέρτο, αν και ο Ισπανός τερματοφύλακας προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Μποτία που συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Επίσης από τις κερκίδες θα δουν τον αγώνα και οι Μαζουάκου, Ομάρ, και Ντοσεβί, οι οποίοι θα πάρουν «ανάσες» εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τουμπά.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (19:30) στο «Γ.Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο, σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Βίτορ Περέιρα, συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή των νεοαποκτηθέντα Φελίπε Σαντάνα, που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ως βασικός.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Ρομπέρτο, αν και ο Ισπανός τερματοφύλακας προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Μποτία που συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Επίσης από τις κερκίδες θα δουν τον αγώνα και οι Μαζουάκου, Ομάρ, και Ντοσεβί, οι οποίοι θα πάρουν «ανάσες» εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τουμπά.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Βινίσιους και ένα του Βαλβέρδε, η Ρεάλ των 10 παικτών από το 77' (αποβολή Βαλβέρδε) νίκησε στο Μπερναμπέου την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και παρέμεινε σε τροχιά «τίτλου».
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)