
Σε 14,95% το άμεσο ποσοστό συμμετοχής της Alpha Bank επί των δικαιωμάτων ψήφου στην Space Hellas
Σε 14,95% ανέρχεται πλέον το άμεσο ποσοστό της Alpha Bank επί των δικαιωμάτων ψήφου της Space Hellas AE από 19,33%. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Space Hellas ΑΕ στο Χρηματιστήριο Αθηνών, στις 18 Δεκεμβρίου 2014 η εταιρεία έλαβε γνωστοποίηση από την Alpha Bank, σύμφωνα με την οποία στις 16.12.2014, το άμεσο ποσοστό της επί […]
Σε 14,95% ανέρχεται πλέον το άμεσο ποσοστό της Alpha Bank επί των δικαιωμάτων ψήφου της Space Hellas AE από 19,33%.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Space Hellas ΑΕ στο Χρηματιστήριο Αθηνών, στις 18 Δεκεμβρίου 2014 η εταιρεία έλαβε γνωστοποίηση από την Alpha Bank, σύμφωνα με την οποία στις 16.12.2014, το άμεσο ποσοστό της επί των δικαιωμάτων ψήφου της Space Hellas AE από 19,33% κατήλθε σε 14,95%, λόγω πώλησης στην 100% θυγατρική της εταιρεία Ιονική Συμμετοχών ΑΕ.
Το συγκεκριμένο ποσοστό αντιστοιχεί σε 965.256 κοινές ονομαστικές με δικαίωμα ψήφου μετοχές επί συνόλου 6.456.530 μετοχών της εκδότριας εταιρείας.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το έμμεσο ποσοστό της Alpha Bank επί των δικαιωμάτων ψήφου της Space Hellas AE ανήλθε από 0% σε 4,38% που αντιστοιχεί σε 282.800 κοινές ονομαστικές με δικαίωμα ψήφου μετοχές επί του συνόλου 6.456.530 μετοχών της εκδότριας εταιρείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγωδία στη Ροδόπη: Από ξυλόσομπα φέρεται να ξέσπασε η φωτιά που προκάλεσε τον θάνατο του 7χρονου
- Το Μαρόκο που κινείται σε ρυθμούς… Ελ Κααμπί και το απίθανο βίντεο από την προπόνηση (vid)
- Άγιος Δημήτριος: Ανησυχία για τις καθιζήσεις στο ρέμα Πικροδάφνης – Κινδυνεύουν σπίτια, αυτοψίες στα πληγέντα σημεία
- Συρία: Έκρηξη σε τζαμί – 3 νεκροί και 5 τραυματίες
- AXIOS: Την Κυριακή η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι
- Στηβ Ντούζος: Χριστούγεννα στο νοσοκομείο για τον ηθοποιό – Το μήνυμα του
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα δώρα ζωής από 57χρονο δότη οργάνων – Χάρισε νεφρούς και κερατοειδείς
- «Πρώτος στόχος της Γιουβέντους ο Μανδάς» – Τι λένε στην Ιταλία για τον Έλληνα τερματοφύλακα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)





































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442