Πάγκαλος: Ο Τσίπρας είναι ένα γελοίο, παλαβωμένο παιδί 45 ετών
Δριμεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, χαρακτηρίζοντάς τον «νούμερο», «γελοίο» και «παλαβωμένο παιδί». «Υπάρχουν πολίτες στην Ελλάδα που ακούν ένα ανεκδιήγητο νούμερο να λέει ότι θα βαρέσει τα νταούλια και τους ζουρνάδες και θα χορεύουν οι αγορές στο σκοπό του πεντοζάλη; Και θα κάνουμε αυτό το νούμερο πρωθυπουργό της Ελλάδας; Αυτό το παλαβωμένο παιδί 45 ετών – διότι γι’ αυτό πρόκειται;» τονίζει.
Δριμεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, χαρακτηρίζοντάς τον «νούμερο», «γελοίο» και «παλαβωμένο παιδί».
Μιλώντας στον Βήμα 99,5 δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Υπάρχουν πολίτες στην Ελλάδα που ακούν ένα ανεκδιήγητο νούμερο να λέει ότι θα βαρέσει τα νταούλια και τους ζουρνάδες και θα χορεύουν οι αγορές στο σκοπό του πεντοζάλη; Και θα κάνουμε αυτό το νούμερο πρωθυπουργό της Ελλάδας; Αυτό το παλαβωμένο παιδί 45 ετών – διότι γι’ αυτό πρόκειται;».
Ο κ.Πάγκαλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν σέβεται τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα και ότι «προσπαθεί να εκβιάσει εκλογές ένα χρόνο νωρίτερα, μέσω του Προέδρου».
«Από τους 1,7 εκατ. ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι 700.000 είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν είναι όλοι 700.000. Δεν περιλαμβάνονται σ’ αυτούς οι ΔΕΚΟ, ΜΕΚΟ, ΦΕΚΟ και όλες οι άλλες… Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί τον αγανακτισμένο και αποπροσανατολισμένο πολίτη που θέλει να τα αρπάξει, να τα φάει και να μην πληρώνει τα χρέη του. Είναι μια άλλη διάσταση…» τονίζει.
Συνεχίζοντας τη δριμεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα αναφέρει: «Είναι γελοίος! Είναι δυνατόν να τους λέμε λοιπόν ότι δεν θα τους πληρώσουμε τα λεφτά που τους χρωστάμε και από εκεί και πέρα να έλθουν να συζητήσουν μαζί μας (οι δανειστές), διότι εμείς είμαστε κάποιοι που κάνουμε ό,τι γουστάρουμε στην παγκόσμια σκηνή;».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διαμαρτυρία-έπος από τους οπαδούς της Γκλάντμπαχ: «Να μην αγοράσει κανείς λουκάνικα και μπύρες»
- Η εποχή της αντι-φιλοδοξίας: Γιατί σταματήσαμε να ζούμε για να δουλεύουμε
- Ο Ρέιφ Φάινς θέλει να δει την Τίλντα Σουίντον στον ρόλο του Βόλντεμορτ
- Οχιά δάγκωσε 13χρονο – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
- Fuel Pass: Απάτη με SMS – Πώς μπορούν να σας αδειάσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς
- Μπετσίροβιτς: «Έχει χαρακτήρα νικητή, ο Παναθηναϊκός θα είναι στο Final Four»
- Σακελλαρίδης: Το μήνυμα της Ανάστασης ας είναι ισχυρότερο από τη βαρβαρότητα – Πάλι στη λάθος πλευρά της Ιστορίας ο Μητσοτάκης
- Τραγωδία στην Καβάλα: Ένα 3χρονο παιδάκι έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση ταξί με ΙΧ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Ακίνητα: Έκρηξη τιμών σε Ελλάδα και Ευρώπη [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/04/akinita1-e1727899707686-1024x684-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442