Παράπλευρες απώλειες προκαλεί η συνεχή πτώση που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα οι τιμές των ορυκτών καυσίμων.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Tesla, κατασκευαστής ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων υψηλών προδιαγραφών, η μετοχή της οποίας έχει χάσει περίπου 50 δολάρια την τελευταία εβδομάδα.
Αναλυτές προβλέπουν ότι η αξία της μετοχής της Tesla μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 165 δολάρια -από τα 223 δολάρια της Παρασκευής 5/12/2014- καθώς με τις τρέχουσες τιμές καυσίμων όλο και λιγότεροι είναι εκείνοι που θα προχωρήσουν στην αγορά ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα