Απόφαση για έξοδο και επανείσοδο νόμιμων μεταναστών από 1η Ιανουαρίου
Με απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, με σκοπό τη διευκόλυνση των αλλοδαπών που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, θα επιτρέπεται από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2015 η έξοδος και επανείσοδός τους στη χώρα, για να επισκεφθούν τις πατρίδες τους.
Με απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, με σκοπό τη διευκόλυνση των αλλοδαπών που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, θα επιτρέπεται από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2015 η έξοδος και επανείσοδός τους στη χώρα, προκειμένου να επισκεφθούν τις πατρίδες τους, εφόσον έχουν αναχωρήσει από την Ελλάδα εντός του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος και η βεβαίωση κατάθεσης, που έχουν στα χέρια τους είναι σε ισχύ.
Κατά τη χρονική διάρκεια ισχύος της απόφασης αυτής παρέχεται η δυνατότητα σε όλους τους αλλοδαπούς, ανεξαρτήτως υπηκοότητας, να επισκεφθούν τη χώρα τους και να επανέλθουν περισσότερες από μία φορές.
Οι αλλοδαποί που αιτούνται την επανείσοδό τους στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι κάτοχοι:
Διαβατηρίου ή άλλου ταξιδιωτικού εγγράφου, αναγνωρισμένου από την Ελλάδα, σε ισχύ.
Βεβαίωση σε ισχύ ότι έχουν καταθέσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για αρχική χορήγηση ή ανανέωση άδειας διαμονής.
Η δυνατότητα εξόδου και επανεισόδου δεν παρέχεται στους κατόχους ειδικής βεβαίωσης νόμιμης διαμονής, οι οποίοι αποφυλακίσθηκαν με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας