Τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της εκφράζει η Ευρωλίγκα με ανακοίνωσή της, για τη δολοφονία του 25χρονου φιλάθλου του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Ιβκοβιτς, σε επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη, στο περιθώριο του αγώνα της σερβικής ομάδας με τη Γαλατάσαραϊ.
Τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της εκφράζει η Ευρωλίγκα με ανακοίνωσή της, για τη δολοφονία του 25χρονου φιλάθλου του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Ιβκοβιτς, σε επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη, στο περιθώριο του αγώνα της σερβικής ομάδας με τη Γαλατάσαραϊ.
«Η Ευρωλίγκα, οι σύλλογοι, οι προπονητές και όλη η ήπειρος θρηνούν το θάνατο ενός φιλοξενούμενου φιλάθλου, την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη, και καταδικάζουν την παράλογη βία που του στέρησε τη ζωή», αναφέρει η διοργανώτρια αρχή στην ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι ζήτησε από τις τουρκικές αρχές και τους δύο συλλόγους να την κρατούν ενήμερη για τις έρευνες αναφορικά με τη δολοφονία, ώστε στη συνέχεια να λάβει τα απαραίτητα μέτρα.
Η Ευρωλίγκα δεν διευκρινίζει αν εξετάζει το ενδεχόμενο τιμωρίας της Γαλατάσαραϊ.
«Αυτή η τραγωδία είναι αντίθετη με το πνεύμα του αθλητισμού. Η βία δεν έχει θέση στο άθλημά μας, ούτε μέσα ούτε γύρω από τα γήπεδα. Ο σεβασμός μεταξύ αντιπάλων που μοιράζονται τα ίδια ιδανικά, πρέπει να μας ενώνει. Σήμερα, πρέπει όλοι να επανεστιάσουμε σε αυτά τα ιδανικά», αναφέρει με τη σειρά του ο «ισχυρός άνδρας» της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας