Χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς αναμένεται να παίξει η Παρί Σεν Ζερμέν στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Λοριάν, στο πλαίσιο του γαλλικού πρωταθλήματος. Ο Σουηδός σούπερ σταρ, μάλιστα, πολύ δύσκολα θ’ αγωνιστεί και στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με το ΑΠΟΕΛ στο Παρίσι, για τους ομίλους του Champions League, σύμφωνα με τις δηλώσεις του τεχνικού της Παρί, Λοράν Μπλάν.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης