Πρόστιμο 1.500 ευρώ στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο
Αν και κόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση για την ένσταση του Ολυμπιακού για το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΚ επέβαλλε 1.400 ευρώ πρόστιμο στους «πράσινους» για υβριστικά συνθήματα.
Αν και κόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση για την ένσταση του Ολυμπιακού για το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΚ επέβαλλε 1.400 ευρώ πρόστιμο στους «πράσινους» για υβριστικά συνθήματα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Επιβάλλει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΕ για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο για τα οποία όμως οι διαιτητές της αναμέτρησης εσφαλμένα δεν εφάρμοσαν ως όφειλαν το άρθρο 27, χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ΕΥΡΩ (άρθρο 18. παρ. 1, 2 Αβ του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, που αφορά το Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών) παράπτωμα που αναφέρεται στη με αριθ. πρωτ. 100/10-10-2014 κλήση μας, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 9-10-2014».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο