Ο Ισπανός, Νταβίντ Φερνάντες Μπορμπαλάν, θα διευθύνει τον αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών με την αντίστοιχη της Φινλανδίας για την 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του EURO 2016, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Ολυμπιακό στάδιο του Ελσίνκι. Ο Μπορμπαλάν θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Κάρλος Ντελ Σέρο και Μάριο Λόπες, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ισπανός, Ρομπέρτο Αλόνσο.
Ο Ολυμπιακός έκανε τη ζωή του… δύσκολη, αλλά επικράτησε με 100-93 της ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Stoiximan GBL και φουλάρει για Μπαρτσελόνα. Τρομερή εμφάνιση από τον Σίλβα που έβαλε 31 πόντους.
Παρακολουθήστε live την αυλαία του πρωταθλήματος της Formula 1 του 2025, στοπ Άμπου Ντάμπι – Λάντο Νόρις, Μαξ Φερστάπεν και Όσκαρ Πιάστρι διεκδικούν τον τίτλο
H κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε στο κλειστό για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΖΑΟΝ – Άρης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.