Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες
Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη δυτική Ελλάδα το Σάββατο -από τις νυχτερινές ώρες- με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους και πιθανώς κατά τόπους από χαλαζόπτωση.
Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη δυτική Ελλάδα από το Σάββατο -από τις νυχτερινές ώρες- με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους και πιθανώς κατά τόπους από χαλαζόπτωση.
Συγκεκριμένα:
Την Κυριακή και τη Δευτέρα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά διαστήματα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία και πιθανώς στη δυτική Πελοπόννησο και την κεντρική Μακεδονία.
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν στις προαναφερθείσες περιοχές και την Τρίτη.
Όπως αναφέρει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Αντώνης Λάλος, δεν θα υπάρξει σημαντική μεταβολή της θερμοκρασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός και ΑΕΚ δοκιμάζονται εντός έδρας, στο Πανθεσσαλικό ο ΠΑΟΚ – Θρίλερ για την οκτάδα στην τελευταία αγωνιστική
- Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Αλικαρνασσού
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής
- Με πλήγματα σε ενεργειακές εγκαταστάσεις προειδοποιεί το Ιράν μετά τις απειλές Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ
- «Εγώ θα σας τα πω! – Η Επιθεώρηση» στο θέατρο του Νέου Κόσμου
- Το Ιράν λέει ότι είναι έτοιμο να συνεργαστεί για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στον Κόλπο
- Ακίνητα: Ξεκινά η λειτουργία του νέου Ψηφιακού Μητρώου της ΑΑΔΕ – Τι αλλάζει για τους ιδιοκτήτες
- Σανς – Μπακς 105-108: O Ρόλινς ντύθηκε… Αντετοκούνμπο και «καθάρισε» για τους Μπακς (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/marek-piwnicki-vOGENinKryI-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442