Την εισαγωγή της Πληροφορικής στα εξεταζόμενα μαθήματα της Γ' Λυκείου από το ερχόμενο έτος για όσους στοχεύουν σε αντίστοιχες πανεπιστημιακές σχολές πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα, Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Την εισαγωγή της Πληροφορικής στα εξεταζόμενα μαθήματα της Γ’ Λυκείου από το ερχόμενο έτος για όσους στοχεύουν σε αντίστοιχες πανεπιστημιακές σχολές πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα, Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα, η αλλαγή προκαλεί αντιδράσεις μεταξύ των καθηγητών Χημείας, καθώς θεωρούν ότι αυτό θα γίνει εις βάρος της χημείας και θα περιορίσει τις επιλογές των υποψηφίων για τις σχολές θετικών και τεχνολογικών επιστημών.
Για το λόγο αυτό, προτείνουν να εισαχθεί ως «ειδικό» μάθημα, δηλαδή ως πέμπτο στα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα, χωρίς αντικατάσταση της χημείας, όπως γίνεται με το Σχέδιο για την εισαγωγή στις αρχιτεκτονικές σχολές.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας