«Όνειρο μου να αγωνιστώ μπροστά στη Θύρα 13» είπε ο Σταματάκης
Ο Γιάννης Σταματάκης ήταν ένας από τους νέους σε ηλικία παίκτες του Παναθηναϊκού που πήραν ευκαιρίες από τον Γιάννη Αναστασίου στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Βιτόρουλ. Ο Σταματάκης μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε, για το όνειρο του να αγωνιστεί μπροστά στην Θύρα 13 και για τον τραυματισμό που αντιμετώπισε την περσινή χρονιά και τον άφησε για πολλούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Ο Γιάννης Σταματάκης ήταν ένας από τους νέους σε ηλικία παίκτες του Παναθηναϊκού που πήραν ευκαιρίες από τον Γιάννη Αναστασίου στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Βιτόρουλ. Ο Σταματάκης μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε, για το όνειρο του να αγωνιστεί μπροστά στην Θύρα 13 και για τον τραυματισμό που αντιμετώπισε την περσινή χρονιά και τον άφησε για πολλούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.
«Ήταν κάτι το οποίο περίμενα πολύ καιρό. Αυτοί οι εφτά μήνες ήταν από τους πολύ δύσκολους στην καριέρα μου. Ήταν από τους χειρότερους τραυματισμούς. Δούλεψα σκληρά και με τη βοήθεια του γιατρού και όλων στην ομάδα είμαι πολύ ευχαριστημένος και πολύ χαρούμενος που έπαιξα και εγώ» δήλωσε αρχικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής των «πράσινων», ο οποίος τόνισε ότι κρατάει από αυτό το παιχνίδι μόνο το ότι:
«Ότι αγωνίστηκα για πρώτη φορά μπροστά σε κόσμο στη Λεωφόρο και που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα. Ήταν όνειρο από μικρό παιδί να αγωνιστώ μπροστά στη Θύρα 13. Από εκεί και πέρα, η ομάδα έδειξε σοβαρότητα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και αυτό ήταν πολύ καλό για εμάς».
Όσο για το ματς που ακολουθεί με αντίπαλο την Καλλονή είπε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Ξέρουμε ότι αν αποδώσουμε αυτό που μπορούμε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και το αποδείξαμε και πέρυσι».
Δηλώσεις για το παιχνίδι με την Βιτορούλ και όχι μόνο έκανε και ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού:
«Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά έδωσαν το 100%. Προσπαθήσαμε αρκετά μέσα στο γήπεδο για να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και πιστεύω ότι σε ένα μεγάλο βαθμό το κάναμε. Από εκεί και πέρα, δεν παύει να είναι ένα ευρωπαϊκό φιλικό. Δεν ήταν μια κακή ομάδα. Προσπάθησε να παίξει, προσπαθήσαμε και εμείς και νικήσαμε».
Για το τι κρατάει από το ματς και για εκείνο που ακολουθεί με την Καλλονή ανέφερε: «Νομίζω το μεγαλύτερο κέρδος ήταν η προσπάθεια που κάναμε μέσα στο γήπεδο. Ότι όλοι δώσαμε το 100%. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς γιατί η Καλλονή γυρίζει στην έδρα της. Πέρυσι κατάφερε να μείνει στην κατηγορία παίζοντας σχεδόν όλα τα ματς εκτός έδρας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα παλέψουμε και θα πάρουμε τους τρεις πόντους».
Για την πρώτη εμφάνιση του Μπερίσα δήλωσε: «Ο κάθε παίκτης χρειάζεται χρόνο όταν έρχεται σε καινούργια ομάδα. Είναι ένας καλός παίκτης, φορ περιοχής και ελπίζω να μας βοηθήσει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χτυπήθηκε και δεύτερο πλοίο στα Στενά του Ορμούζ
- Αποκλεισμένοι στο Ντουμπάι οι ξένοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φεύγουν για Αθήνα οι παίκτες της Χάποελ
- Στα 20 μου ήξερα τα πάντα για τον θάνατο: Οι απώλειες που σημάδεψαν τη ζωή του «πάντα χαμογελαστού» Μάρτιν Σορτ
- Ολυμπιακός – Εθνικός 5-0: Ασταμάτητες οι Ερυθρόλευκες, συνεχίζουν με 11/11
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (pic)
- Ιράν: Ο Αλιρέζα Αραφί προσωρινός αντικαταστάτης του Χαμενεΐ – Ποιος είναι ο 67χρονος κληρικός
- Live streaming: Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος
- Ιράν: Viral ξανά η Ιρανή που άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/matt-bennett-FHCaT8blG5k-unsplash-315x220.jpg)

















































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [01.03 – 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/3b7969fc-3eb2-43f5-9eb4-aa06074d82f8-315x220.jpeg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442