Τραγική κατάληξη είχαν τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής, στο Σάο Πάολο, ανάμεσα σε οπαδούς της Παλμέϊρας και της Κορίνθιανς, καθώς όπως αναφέρει σήμερα ο Τύπος της Βραζιλίας, ένας από τους σοβαρά τραυματίες, που διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία, θεωρείται από τους θεράποντες ιατρούς, «εγκεφαλικά νεκρός». Πρόκειται για τον 30χρονο, Ζλμπέρτο Τόρες Περέϊρα, ο οποίος μαζί με άλλους οπαδούς της Παλμέϊρας συγκρούσθηκαν σε σταθμό του τραίνου με οπαδούς της Κορίνθιανς. Ο άτυχος άνδρας, δέχθηκε κτυπήματα στο κεφάλι από μεγάλο κλαρί δένδρου και διακομίσηκε στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη άμεσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.