Στην τελική ευθεία προετοιμασίας του, για την πρώτη επίσημη φετινή αγωνιστική υποχρέωσή του, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.
Ο Αγγελος Αναστασιάδης και οι παίκτες του είναι επικεντρωμένοι στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Πέμπτης (21/8), για τα πλέι οφ του Europa League στη Μολδαβία με τη Ζίμπρου, προσπαθώντας να επιτελέσουν το καλύτερο δυνατό έργο, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο με τον αρτιότερο τρόπο.
Την προσπάθειά της δε βοηθούν, όπως τονίζεται από τα στελέχη της, όσα λέγονται γύρω της, γι΄αυτό και η ΠΑΕ θέλησε σήμερα να διαψεύσει καυγά που φέρεται πως είχε ο τεχνικός του «Δικεφάλου» με τον Στέφανο Αθανασιάδη στο τελευταίο φιλικό ματς, στην Τούμπα, με την Ιντερ. Αναφέρεται, ειδικότερα, σε ανάρτηση των «ασπρόμαυρων» στην επίσημη σελίδα τους στο διαδίκτυο, πως: «Tα σενάρια περί τσακωμού του Κλάους με τον Άγγελο Αναστασιάδη δεν είναι τίποτα παραπάνω από μυθεύματα».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Οι πρωταθλητές Θάντερ νίκησαν στο φινάλε τους Σέλτικς σε μια ιστορική βραδιά για το ΝΒΑ κατά την οποία ο Σάι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ έσπασε το ρεκόρ του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν από το 1963.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την ήττα των Μπακς στο Μαϊάμι όπου αστόχησε στο τελευταίο σουτ, αλλά και συνολικά για τη φετινή πορεία της ομάδας του στο NBA.