Το Twitter, οι Ρόμπι(ν) Ουίλιαμς και στη μέση η Πάρις Χίλτον
Ο θάνατος του 63χρονου ηθοποιού Ρόμπιν Ουίλιαμς απογείωσε το Twitter, καθώς επώνυμοι και μη έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους. Πολλοί όμως μπέρδεψαν τον ηθοποιό με τον βρετανό τραγουδιστή Ρόμπι Ουίλιαμς. Κάποιοι άλλοι πάλι θέλησαν να κάνουν χιούμορ με επώνυμους σαν την Πάρις Χίλτον. Το μπέρδεμα με τα tweets και τους Ρόμπι(ν) Ουίλιαμς.
Ο θάνατος του 63χρονου ηθοποιού Ρόμπιν Ουίλιαμς απογείωσε το Twitter, καθώς επώνυμοι και μη έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους. Πολλοί όμως μπέρδεψαν τον ηθοποιό με τον βρετανό τραγουδιστή Ρόμπι Ουίλιαμς.
Κάποιοι άλλοι πάλι μάλλον θέλησαν να κάνουν χιούμορ με επώνυμους σαν την Πάρις Χίλτον. Έτσι κάποιος έφτιαξε έναν λογαριασμό που έμοιαζε απόλυτα με εκείνον της διάσημης κληρονόμου της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων και ανέβασε το εξής tweet:
«Αντίο Ρόμπιν, από τους καλύτερους τραγουδιστές που έχω ακούσει ποτέ μου… I Just Wanna Feel» έγραψε χαρακτηριστικά.
Η διαφορά μεταξύ του αληθινού λογαριασμού της νεαρής αμερικανίδας και του ψεύτικου φαίνεται στο γαλάζιο σήμα που υπάρχει δίπλα σε έναν λογαριασμό, προκειμένου να γίνεται γνωστό ότι είναι verified account.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.