Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τον Βασιλακόπουλο στην ΕΦΙΠ
Συνέχεια στην κόντρα του με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, δίνουν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, προχώρησαν και σε καταγγελία στην Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος ζητώντας την πειθαρχική τιμωρία του προέδρου της ΕΟΚ.
Συνέχεια στην κόντρα του με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, δίνουν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, προχώρησαν και σε καταγγελία στην Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος ζητώντας την πειθαρχική τιμωρία του προέδρου της ΕΟΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ:
«Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και οι κ.κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος απέστειλαν, σήμερα, στην Ε.ΦΙ.Π. έγγραφη καταγγελία κατά του κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου, ζητώντας την πειθαρχική τιμωρία του Προέδρου της Ε.Ο.Κ. για τις έντονα συκοφαντικές και ανάρμοστες δηλώσεις του στην εφημερίδα »Metrosport», με τις οποίες κατηγόρησε ευθέως τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού ότι έχουν »σαφή και σφοδρή πρόθεση» να βλάψουν τις εθνικές ομάδες και να καταστρέψουν την Ομοσπονδία».
Ο Εργκίν Αταμάν έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που περιμένει από τους οπαδούς των «πράσινων».
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά συνεχίζει να επιλέγει φάσεις τις προβάλει σε διαιτητές και παρατηρητές αλλά έχουν την ίδια φιλοσοφία με την τηλεκριτική του. Δεν αγγίζει συγκεκριμένες ομάδες.
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας