Μόλις ένα χρόνο διήρκεσε η «περιπέτεια» του Πολ Πιρς στο Μπρούκλιν και τους Νετς, καθώς ο 36χρονος φόργουορντ αλλάζει ομάδα. Ο Πιρς βρήκε συμβόλαιο 5,3 εκ. δολαρίων στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ενώ το δικαίωμα ανανέωσης της συνεργασίας για ακόμη ένα έτος ανήκει στον ίδιο. Πέρυσι ο Αμερικανός άσσος, που έκανε σπουδαία καριέρα για 15 χρόνια στους Σέλτικς, μέτρησε 13,5 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ ανά αγώνα, κατά μέσο όρο, υπό τις οδηγίες του Τζέισον Κιντ στο Μπρούκλιν.
Η ‘Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στη Serie A, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 2-0 την Τζένοα και είναι πρώτοι με 67 βαθμούς και 22 νίκες.
Ο Ηρακλής που εξασφάλισε την άνοδo στη Super League, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του στην Θεσσαλονίκη. Πριν την επιστροφή όμως υπήρξε στάση στα Τέμπη προκειμένου να τιμήσει τους 57 νεκρούς.