Νίκη «ανάσα» πέτυχε η Ροβανιέμι με 2-0 στην έδρα της Χόνκα, σε αναμέτρηση του φινλανδικού πρωταθλήματος. Η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης, πανηγύρισε την πέμπτη νίκη της σε 18 ματς και έφτασε τους 19 βαθμούς. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Αλεξάντρ Κόκο, στο 56΄ με πέναλτι και στο 66΄.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο πρώην συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Χοσέπ Ισκιέρδο εξαπέλυσε επίθεση κατά της Παρτιζάν, τονίζοντας πως ξαφνικά οι ασπρόμαυροι βρήκαν χρήματα για να αποκτήσουν έναν παίκτη όπως ο Κάμερον Πέιν.
Ο Ολυμπιακός εξέθεσε τον Λανουά στην συνεδρίαση της ΕΕΠ/ΕΠΟ, όπου ο Κώστας Καραπαπάς ζήτησε την αντικατάστασή του, ενώ τόνισε και τις ευθύνες της ΕΠΟ για την τραγική αποτυχία της διαιτησίας στην Ελλάδα.
Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε τον Βοτανικό μαζί με τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Χάρη Δούκα, προκειμένου να επιθεωρήσουν τα έργα ενός… δώρου αξίας 300 εκατ. ευρώ.