Συμπληρώθηκε η τετράδα των γυναικών στο Γουίμπλεντον
Η Εζενί Μπουσάρ από τον Καναδά και η Σιμόνα Χάλεπ από τη Ρουμανία ολοκλήρωσαν σήμερα την τετράδα των ημιτελικών του απλού γυναικών στο Γουίμπλεντον και πλέον θα διεκδικήσουν μεταξύ τους την πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου.
Η Εζενί Μπουσάρ από τον Καναδά και η Σιμόνα Χάλεπ από τη Ρουμανία ολοκλήρωσαν σήμερα την τετράδα των ημιτελικών του απλού γυναικών στο Γουίμπλεντον και πλέον θα διεκδικήσουν μεταξύ τους την πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου.
Στους προημιτελικούς, η Μπουσάρ επικράτησε της Γερμανίδας Αντζελίκε Κέρμπερ με 6-3, 6-4, ενώ η Χάλεπ νίκησε την επίσης Γερμανίδα Σαμπίνε Λισίτσκι με 6-4, 6-0.
Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, το οποίο είναι γνωστό από χθες, φέρνει αντιμέτωπες τις Τσέχες Λούσι Σαφάροβα και Πέτρα Κβίτοβα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός 0-0: Περηφάνια για τον Θρύλο
- Πέθανε ο γλάρος που χτυπήθηκε από βολέ τερματοφύλακα – Περαστικός τον βρήκε στα σκουπίδια
- Νιουκάστλ-Καραμπάγκ 3-2: Το κερασάκι της πρόκρισης στους «16» από τους Αγγλους
- Η πρώτη ομιλία του Μιχάλη Γρηγορίου στους παίκτες του Άρη: Τι τους ζήτησε
- Κατώτατος μισθός: Ραντεβού τον Μάρτιο για αναπροσαρμογή του – Τα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι
- Έρχεται η πολυαναμενόμενη σειρά «Περηφάνια και Προκατάληψη» – Οι πρώτες εικόνες της Έμα Κόριν ως Ελίζαμπεθ Μπένετ
- Δοκάρι για την Λεβερκούζεν (vid)
- Πάτρα: Βρέφος πέντε μηνών νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στη ΜΕΘ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442