Η Εθνική Ιταλίας νίκησε 5-3 τη Φλουμινένσε, σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στη Βόλτα Ρεντόντα της Βραζιλίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της «σκουάντρα ατζούρα» για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα τέρματα των «ατζούρι» σημείωσαν οι Ινσίνιε (23΄, 55΄) και Ιμόμπιλε (30΄, 53΄, 54΄), ενώ για τη «Φλου» σκόραραν οι Τσικίνιο (26΄), Καρλίνιος (37΄) και Ματέους Καρβάλιο (64΄).
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο και το συμβόλαιο που θα ψάξει στην αγορά το καλοκαίρι – Τα δεδομένα για την Μπαρτσελόνα, τα σενάρια για τον Ολυμπιακό και στη… μέση η Ζαλγκίρις.
Όπως γνωστοποίησε η Euroleague, η εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα σε Χάποελ Τελ Αβίβ και Παρί… αναβλήθηκε ξανά λόγω των επιθέσεων ανάμεσα σε Ιράν και Ισραήλ.