Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής
Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας. Το γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας, Φερνάντο Σάντος, δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, έχει ως αποτέλεσμα τα πάντα να κυλούν ήρεμα, καθώς η ομάδα ετοιμάζεται και για τα φιλικά με Πορτογαλία και Ηνωμένες Πολιτείες.
Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.
Το γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας, Φερνάντο Σάντος, δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, έχει ως αποτέλεσμα τα πάντα να κυλούν ήρεμα, καθώς η ομάδα ετοιμάζεται και για τα φιλικά με Πορτογαλία και Ηνωμένες Πολιτείες.
Στην προπόνηση του Σαββάτου, η οποία διήρκεσε περίπου δύο ώρες, ο Σάντος δοκίμασε διάφορα σχήματα που ενδεχομένως να δοκιμάσει και στα παιχνίδια.
Στο δίτερμα ο Σάντος έδωσε έμφαση στο κομμάτι της τακτικής, στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και στην κίνηση των παικτών χωρίς αυτή στα πόδια τους.
Η επόμενες προπονήσεις είναι προγραμματισμένες την Δευτέρα στις 10:00 (ανοιχτή) και στις 17:30 (κλειστή).
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.