
ΣΥΡΙΖΑ: Δικέφαλο μνημονιακό κόμμα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ
O ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ότι «η κοινή κάθοδός τους στον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αποδεικνύει για μια ακόμη φόρα ότι αποτελούν ένα δικέφαλο μνημονιακό κόμμα, που ο μόνος του στόχος είναι η υπεράσπιση της λιτότητας και των συμφερόντων των δανειστών».
O ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ότι «η κοινή κάθοδός τους στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αποδεικνύει για μια ακόμη φόρα ότι αποτελούν ένα δικέφαλο μνημονιακό κόμμα, που ο μόνος του στόχος είναι η υπεράσπιση της λιτότητας και των συμφερόντων των δανειστών».
«Όσο και να προσπαθούν να δείξουν ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους» προστίθεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «η κοινή τους στήριξη στους μέχρι πρότινος ‘ανεξάρτητους-αυτοδιοικητικούς’ υποψηφίους Καμίνη – Σγουρό, αλλά και σε άλλους δήμους και περιφέρειες επιβεβαιώνει πως κινούνται με μόνο γνώμονα τη ‘σταθερότητα’ του ανώμαλου καθεστώτος του μνημονίου. Δεν θα μπορέσουν όμως να αποφύγουν την επερχόμενη πολιτική τους ήττα» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
- Με ρωγμές το σύστημα ελέγχου για το ελαιόλαδο – Αποκαλυπτικά στοιχεία (γραφήματα)
- Αρκάς: Οι ευχές στους Αντώνηδες και στις Αντωνίες
- Τα νούμερα δεν λένε ψέματα: Πέντα λεπτά άσκηση την ημέρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά
- ΗΠΑ: Νεκρή σε τροχαίο με εγκατάλειψη η πρώην παιδική σταρ του Nickelodeon, Κιάνα Άντεργουντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442