Η Στεάουα Βουκουρεστίου εξασφάλισε τον τίτλο, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Δηλαδή λίγο πιο… δύσκολα από την περσινή σεζόν καθώς είχε «καθαρίσει» πέντε αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η περίοδος. Με την εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ πρόσθεσε το 25ο πρωτάθλημα στη συλλογή της, καθώς έφτασε τους 74 βαθμούς, δέκα περισσότερους από την Πετρολούλ Πλοϊεστι. Στη Στεάουα ανήκει και ο Παντελής Καπετάνος που στέφθηκε πρωταθλητής Ρουμανίας για δεύτερη φορά, μετά το 2012 με την CFR Κλουζ. Εχει πετύχει τρία γκολ σε οκτώ συμμετοχές, ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί καθόλου το 2014 λόγω τραυματισμού.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
«Ο Θρύλος έρχεται για να αποδείξει γιατί είναι legenda. Ο Άγιαξ; Για να ζωντανέψει το όνειρο. Ποιος θα φύγει νικητής;», το όμορφο αφιέρωμα των οπαδών του Άγιαξ για τον Ολυμπιακό.
Κόντρα στον Λεβαδειακό ο Λορέν Μορόν έφτασε τον Λιούμπισα Μιλόγεβιτς στην κορυφή των ξένων σκόρερ του Άρη (48 γκολ) και την επόμενη φορά που θα σκοράρει ο Ισπανός θα μείνει μόνος πρώτος.