Μεγάλο σουξέ κάνει στην Αυστραλία ο καβγάς πλούσιων και επώνυμων
Τεράστια προβολή γνώρισε στα ΜΜΕ της Αυστραλίας ο άγριος καβγάς ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους της χώρας με τον κουμπάρο του (και στέλεχος επιχειρήσεων) σε παραλία του Σίδνεϊ. Οι περαστικοί κάλεσαν την Αστυνομία προκειμένου να τους χωρίσει και οι ίδιοι εξέδωσαν λακωνική ανακοίνωση αργότερα. Κανείς όμως δεν έμαθε γιατί τόσες μπουνιές.
Τεράστια προβολή γνώρισε στα ΜΜΕ της Αυστραλίας ο άγριος καβγάς ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους της χώρας με τον κουμπάρο του (και στέλεχος επιχειρήσεων) σε παραλία του Σίδνεϊ.
Οι περαστικοί κάλεσαν την Αστυνομία προκειμένου να χωρίσει τον Τζέιμς Πάρκερ από τον Ντέιβιντ Γκάιντζελ. Και αντίστροφα.
Ο Πάρκερ είναι επιχειρηματίας και γιος ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους της χώρας με προσωπική περιουσία που αγγίζει τα 5,6 δισ. δολάρια.
Ο Γκάιντζελ είναι στέλεχος επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στα ΜΜΕ.
Οι ίδιοι αργότερα εξέδωσαν λακωνική ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν ότι είναι φίλοι 35 χρόνια, σέβονται ο ένας τον άλλον και ότι όλα αυτά τα χρόνια η φιλία τους είχε «σκαμπανεβάσματα». Κανείς όμως δεν έμαθε γιατί ακριβώς ήρθαν στα χέρια.
Πάντως, τα ΜΜΕ της Αυστραλίας έκαναν κυριολεκτικά πάρτι με το θέμα, αφού δεκάδες ήταν οι φωτογραφίες, αλλά και τα ερασιτεχνικά βίντεο με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν γροθιές, μπουνιές, κεφαλοκλειδώματα.
Από πάνω τους είχαν πέσει τουλάχιστον τρία άτομα για να τους χωρίσουν.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας