Ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι «τέτοιες πράξεις δεν τρομάζουν την Αριστερά» εξέδωσε η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, με αφορμή τις επιθέσεις εναντίον και εκλογικών περιπτέρων του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ΚΚΕ.
Ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι «τέτοιες πράξεις δεν τρομάζουν την Αριστερά» εξέδωσε η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, με αφορμή τις επιθέσεις εναντίον και εκλογικών περιπτέρων του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ΚΚΕ.
Η κ. Δούρου αναφέρει στην ανακοίνωσή της:
«Το γεγονός ότι καταγράφεται, αλυσίδα πλέον, βίαιων επιθέσεων εναντίον υποψηφίων, γραφείων και εκλογικών περιπτέρων και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και γενικότερα της Αριστεράς στην Αττική και όχι μόνο, προκαλεί σειρά από σοβαρότατα ερωτήματα:
» Πού ακριβώς οφείλεται η έκταση, ένταση και μεθοδολογία των ‘περιστατικών’ αυτών, που δεκαετίες ολόκληρες είχαν να σημειωθούν κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου στη χώρα μας; Ποιος ωφελείται από την άσκηση της συγκεκριμένης βίας;
» Υπάρχει άραγε ‘κέντρο λήψης αποφάσεων’ για τους συγκεκριμένους τραμπουκισμούς;
» Πάντως τέτοιες πράξεις δεν τρομάζουν την Αριστερά. Οι πολίτες θα δώσουν στις κάλπες τη δέουσα απάντηση, στέλνοντας μήνυμα ανατροπής κι ελπίδας».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας