Αίσιο τέλος στην περιπέτεια τριών ισραηλινών τουριστών
Σώοι εντοπίστηκαν το Σάββατο στην περιοχή Νεροσπηλιά του όρους Όθρυς Μαγνησίας τρεις ισραηλινοί τουρίστες οι οποίοι είχαν αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν στην Υπάτη Φθιώτιδας και έκτοτε δεν είχαν αναδώσει σημεία ζωής.
Σώοι εντοπίστηκαν το Σάββατο στην περιοχή Νεροσπηλιά του όρους Όθρυς Μαγνησίας τρεις ισραηλινοί τουρίστες οι οποίοι είχαν αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν στην Υπάτη Φθιώτιδας και έκτοτε δεν είχαν αναδώσει σημεία ζωής.
Στις έρευνες για τον εντοπισμό τους μετείχαν δυνάμεις της αστυνομίας με τη συνδρομή ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ., καθώς επίσης δυνάμεις της Πυροσβεστικής, την ΕΜΑΚ και εθελοντές διασώστες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Εντάσεις μεταξύ των συμμάχων στον πόλεμο κατά του Ιράν
- Αταμάν: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-128x85.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442