H Κύπρος άντλησε την Τετάρτη 100 εκατ. ευρώ με την πώληση εξαετούς ομολόγου, την πρώτη έκδοση της χώρας τα τελευταία τρία χρόνια. Η διάθεση του ομολόγου έγινε με ιδιωτική τοποθέτηση σε ξένο επενδυτή. Το υπουργείο Οικονομικών είπε ότι το κουπόνι του ομολόγου διαμορφώθηκε στο 6,5%.
H Κύπρος άντλησε την Τετάρτη 100 εκατ. ευρώ με την πώληση εξαετούς ομολόγου, την πρώτη έκδοση της χώρας τα τελευταία τρία χρόνια.
Η διάθεση του ομολόγου έγινε με ιδιωτική τοποθέτηση σε ξένο επενδυτή.
Το υπουργείο Οικονομικών είπε ότι το κουπόνι του ομολόγου διαμορφώθηκε στο 6,5% και η έκδοσή του πραγματοποιήθηκε μέσω του προγράμματος European Medium Term Note (EMTN).
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας