Νοκ άουτ ο Περπέρογλου, με πρησμένο αντίχειρα θα αγωνιστεί ο Ντάνστον
«Μετράει» προβλήματα ο Γιώργος Μπαρτζώκας, εν όψει του δεύτερου αγώνα των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη την Μ.Πέμπτη.
«Μετράει» προβλήματα ο Γιώργος Μπαρτζώκας, εν όψει του δεύτερου αγώνα των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη την Μ.Πέμπτη.
Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον εμπύρετο, λόγω ίωσης, Στράτο Περπέρογλου να μένει στο ξενοδοχείο και να μην προπονείται, όπερ σημαίνει ότι δεν μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειες των «ερυθρολεύκων» στον αυριανό αγώνα, ενώ ο Μπράιαντ Ντάνστον εμφανίστηκε με πρησμένο τον αριστερό του αντίχειρα.
Ωστόσο, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά αύριο.
Στο πρώτο παιχνίδι την διοίκηση εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Σκινδήλιας, αλλά στο δεύτερο παιχνίδι θα βρεθεί στο Palacios De Deportes και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας προσγειώθηκε νωρίς το απόγευμα στην Μαδρίτη και αμέσως κατευθύνθηκε στο γήπεδο για να προλάβει να παρακολουθήσει κομμάτι της προπόνησης των Πρωταθλητών Ευρώπης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
- Σύνθημα ανατροπής από τον Γιαμάλ
- Σοκ στον ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ: Τέλος η σεζόν για τον Βούλγαρο
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442