Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση μοιράζει ψίχουλα στους πεινασμένους
Στις εκλογές του Μαΐου ο λαός πρέπει να δώσει το μήνυμα ότι «δεν πάει άλλο» και να χαλάσει τα σχέδια όσων προετοιμάζουν τη δημιουργία μιας νέας «ευρωενωσιακής πολυκατοικίας», υπογραμμίζει μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Στις εκλογές του Μαΐου ο λαός πρέπει να δώσει το μήνυμα ότι «δεν πάει άλλο» και να χαλάσει τα σχέδια όσων προετοιμάζουν τη δημιουργία μιας νέας «ευρωενωσιακής πολυκατοικίας», υπογραμμίζει μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Ο κ. Κουτσούμπας σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και τις εξαγγελίες μετά τη συμφωνία με την τρόικα, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση μοιάζει με τον Χότζα μοιράζοντας ψίχουλα στους πεινασμένους.
Όπως παρατηρεί, το πολιτικό σκηνικό δεν αναμορφώνεται, αλλά αναπαλαιώνεται και δημιουργούνται εναλλακτικές κυβερνητικές εφεδρείες, χαρακτηρίζοντας «Το Ποτάμι» κόμμα-σουπερμάρκετ που πουλάει ληγμένα προϊόντα της ΕΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σέρρες: 26χρονη τραυμάτισε με μαχαίρι την 23χρονη συγκάτοικό της μετά από καυγά
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- To Eurogroup ψάχνει κοινή απάντηση απέναντι στην ακρίβεια – Τα μέτρα που είναι στο τραπέζι
- Μπορούν οι δυνατές φιλίες να μας χαρίσουν χρόνια ζωής;
- Διαδήλωση χιλιάδων μαθητών και φοιτητών στη Χιλή υπέρ της δωρεάν πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση
- Tέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Ανοίγει 1η Απριλίου το myCAR
- Συνταγή: Μαροκινό κοτόπουλο με μπασμάτι
- Στροφή της ΕΕ στη μεταναστευτική πολιτική: «Πράσινο φως» για κέντρα απέλασης εκτός Ευρώπης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 27.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/bangkit-prayogi-bcMjZd0BzQk-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442