Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκρινε ότι η ίδια είναι αναρμόδια για να εκδικάσει την καταγγελία του Γιώργου Δώνη κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την στέλνει στη διοίκηση της Σούπερ Λιγκ. Υπενθυμίζεται ότι ο έλληνας τεχνικός ζητεί τον υποβιβασμό του «δικέφαλου» του Βορρά, επειδή προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια.
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκρινε ότι η ίδια είναι αναρμόδια για να εκδικάσει την καταγγελία του Γιώργου Δώνη κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την στέλνει στη διοίκηση της Σούπερ Λιγκ.
Υπενθυμίζεται ότι ο έλληνας τεχνικός ζητεί τον υποβιβασμό του «δικέφαλου» του Βορρά, επειδή προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ αναφέρει:
«Κηρύσσει αναρμόδια την παρούσα Πειθαρχική Επιτροπή. Παραπέμπει την υπόθεση προς εκδίκαση ενώπιον της Super League, αρχής που διοργανώνει το πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετέχει η καθ’ ης η καταγγελία ΠΑΕ ΠΑΟΚ (καταγγελία από τις 10-2-2014 του προπονητή Γεωργίου Δώνη κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ)».
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.