Και επισήμως ο Μάρτιν Σουλτς υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν
Το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα ενέκρινε το Σάββατο, με μεγάλη πλειοψηφία, την υποψηφιότητα του Μάρτιν Σουλτς για τη θέση του νέου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Μαΐου.
Το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα ενέκρινε το Σάββατο, με μεγάλη πλειοψηφία, την υποψηφιότητα του Μάρτιν Σουλτς για τη θέση του νέου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Μαΐου.
Στο συνέδριο του Κόμματος που διεξήχθη στη Ρώμη, 368 σύνεδροι ψήφισαν υπέρ της υποψηφιότητας του Σουλτς, δύο τον καταψήφισαν και 34 απείχαν από την ψηφοφορία.
Να σημειωθεί ότι ο Μάρτιν Σουλτς ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για το χρίσμα των Σοσιαλιστών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Πάθη, αλήθειες και απομυθοποιήσεις: Οι «Γυναίκες στο Ντιβάνι» επιστρέφουν
- Μουζακίτης: «Θα εξακολουθήσουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση μέχρι την τελευταία στιγμή»
- ΕΕ: Η Σύνοδος Κορυφής για τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία, θα συνεχιστεί μέχρι να υπάρξει συμφωνία
- Άρτα: Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή νταλίκας που μετέφερε λάδια στην Ιονία Οδό – Εγκλωβίστηκε ο οδηγός
- Δένδιας: Η Ευρώπη χρειάζεται 20 χρόνια για να αποκτήσει σοβαρές Ένοπλες Δυνάμεις
- ΚΥΣΕΑ με θέμα εξοπλιστικά, SAFE και διεθνείς εξελίξεις
- Πορτοκαλί Τιμολόγια: Όφελος έως 18% στο ρεύμα για τις επιχειρήσεις
- Ασταν… άτητος ο Θρύλος, πατάει γκάζι για πρόκριση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)























![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes-6-315x220.jpg)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442