Θεατής θα είναι στη μάχη του Λονδίνου ανάμεσα σε Φούλαμ και Τσέλσι ο Κώστας Μήτρογλου. Ο 25χρονος επιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου από τον Φέλιξ Μάγκατ, καθώς ο Γερμανός τεχνικός θεωρεί πως ακόμη δεν βρίσκεται στο επιθυμητό στάδιο φυσικής κατάστασης. Έτσι αναμένεται να επανεμφανιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κάρντιφ στις 8 Μαρτίου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.