Έτοιμος ο «Παπ», επιστρέφει και ο Καραμάνος
Χωρίς προβλήματα και σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε την Τρίτη ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του Ατρομήτου, Γιώργου Παράσχου για το ματς με την Ξάνθη στο Περιστέρι για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα ασκήσεις φυσικής κατάστασης έκανε ο Τάσος Καραμάνος που την Τετάρτη θα μπει κανονικά στην προπόνηση με τους συμπαίκτες του και επίσης υπολογίζεται για το ματς με τους ακρίτες.
Χωρίς προβλήματα και σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε την Τρίτη ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του Ατρομήτου, Γιώργου Παράσχου για το ματς με την Ξάνθη στο Περιστέρι για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Παράλληλα ασκήσεις φυσικής κατάστασης έκανε ο Τάσος Καραμάνος που την Τετάρτη θα μπει κανονικά στην προπόνηση με τους συμπαίκτες του και επίσης υπολογίζεται για το ματς με τους ακρίτες.
Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν όσοι παίκτες το τελευταίο διάστημα έχουν αγωνιστεί σε όλα τα ματς.
Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη, θα συνεχιστεί την Τετάρτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει
- Συνταγή: Πουτίγκα σοκολάτας με κακάο
- Καιρός: Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος θα σαρώσει τη χώρα – Η εξέλιξη των χιονοπτώσεων ανά περιοχή
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)






































































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442