Κάμερες στα διόδια και 200 ευρώ πρόστιμο στους παραβάτες
Οι πρώτες φωτογραφικές κάμερες, που θα καταγράφουν όσους δεν πληρώνουν τέλος στα διόδια, λειτουργούν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου. Οι παραβάτες θα λαμβάνουν στο σπίτι ειδοποιητήρια με τα προβλεπόμενα πρόστιμα.
Οι πρώτες φωτογραφικές κάμερες, που θα καταγράφουν όσους δεν πληρώνουν τέλος στα διόδια λειτουργούν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 04/02/2014 στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου. Οι παραβάτες θα λαμβάνουν στο σπίτι ειδοποιητήρια με τα προβλεπόμενα πρόστιμα.
Όπως ανακοινώθηκε από την Τροχαία, οι κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στα εξης σημεία:
Σταθμός Διοδίων Ελευσίνας.
Πλευρικός Σταθμός Διοδίων Κόμβου 3 Ν.Περάμου.
Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων Κόμβου 5 Πάχης.
Σε βάρος των παραβατών επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ, καθώς και αφαίρεση διπλώματος, άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων για 20 ημέρες, σύμφωνα με τον ΚΟΚ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας