Για παράβαση καθήκοντος εγκαλεί τον Γ.Καμίνη ο Ν.Κακλαμάνης
Για παράβαση καθήκοντος κατηγορεί τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον υπουργό Εσωτερικών.
Για παράβαση καθήκοντος κατηγορεί τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.
Ειδικότερα, ο κ. Κακλαμάνης καταγγέλλει ότι «επί τρία χρόνια δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ειδική συνεδρίαση για τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, παρότι αυτό προβλέπεται κατηγορηματικά από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων».
Όπως αναφέρει στο απαντητικό του έγγραφο ο υπουργός Εσωτερικών, το υπουργείο Εσωτερικών έχει προβεί σε αναζήτηση στοιχείων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και μόλις περιέλθει η σχετική απάντηση θα ενημερωθεί η Βουλή με νεότερο έγγραφο.