«Κούρεμα» έως 50% στα εξοντωτικά πρόστιμα για τον ΦΠΑ
Νομοθετική παρέμβαση για μείωση στα πρόστιμα που αφορούν στην εκπρόθεσμη υποβολή ΦΠΑ και άλλων κατηγοριών δηλώσεων, ετοιμάζει το υπουργείο. Η εισήγηση που έχει υποβληθεί αφορά δραστική μείωση του προστίμου έως και 50% την πρώτη φορά που κάποιος δεν υποβάλει ή υποβάλει εκπρόθεσμα δηλώσεις με την προϋπόθεση συμμόρφωσης σε εύλογο διάστημα.
Νομοθετική παρέμβαση για μείωση στα πρόστιμα που αφορούν στην εκπρόθεσμη υποβολή ΦΠΑ και άλλων κατηγοριών δηλώσεων, ετοιμάζει το υπουργείο.
Σύμφωνα με Τα Νέα, η εισήγηση που έχει υποβληθεί αφορά δραστική μείωση του προστίμου έως και 50% την πρώτη φορά που κάποιος δεν υποβάλει ή υποβάλει εκπρόθεσμα δηλώσεις με την προϋπόθεση συμμόρφωσης σε εύλογο διάστημα.
Ο διπλασιασμός του προστίμου δεν θα γίνεται με τη δεύτερη δήλωση που υποβλήθηκε εκπρόθεσμα, αλλά μετά από διενέργεια ελέγχου που θα πιστοποιεί υποτροπή εντός πενταετίας. Για να υπάρξει τετραπλασιασμός του προστίμου θα πρέπει να υπάρξει (κατόπιν ελέγχου) και δεύτερη υποτροπή.
Επίσης, υπάρχει εισήγηση για πλαφόν στο συνολικό πρόστιμο (1.000 ευρώ ανά απόδειξη) που επιβάλλεται για κάθε μία απόδειξη που δεν κόπηκε.
Τέλος, δεν θα επιβάλλονται πρόστιμα στα ήδη υπάρχοντα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας